Voorzieningen

Naast de voorzieningen die aanwezig zijn op de campus, heeft de Faculteit der Sociale Wetenschappen veel voorzieningen gericht op het eigen vakgebied in huis. Medewerkers, studenten en in sommige gevallen ook anderen, kunnen van deze voorzieningen gebruik maken. Een greep uit de voorzieningen:

• Sociotheek
    De sociotheek biedt test- en behandelmaterialen voor klinisch psychologische- en orthopedaggogische diagnostiek en behandeling, beroepskeuze en personeelsonderzoek.
  • Research Technische Ondersteuningsgroep (RTOG)
    Het RTOG biedt studenten en medewerkers praktische ondersteuning op het gebied van kwantitatieve onderzoeksmethoden en statistiek.
  • Technical Support Group (TSG)
    De TSG ondersteunt het lab gebruik en ontwerpt mechanische en elektro-mechanische middelen voor wetenschappelijk onderzoek.