Faculteit der Sociale Wetenschappen
Zoek in de site...

Pedagogische Wetenschappen/Onderwijswetenschappen

Hieronder vind je verschillende documenten die voor de opleiding Pedagogische Wetenschappen of Onderwijswetenschappen gelden.

  • Aanvraagformulier voor een vrijstelling van een vak

Verklaringen

LOGO-verklaring
Ben je in het bezit van een doctoraal of Masterdiploma Psychologie of Pedagogische wetenschappen en heb je voor toelating tot de GZ-opleiding een ondertekende logo verklaring nodig? Stuur dan een mail met daarin een gedownloade lege logo-verklaring (pdf, 118 kB) naar STIP. Vermeld in de mail je naam, geboortedatum en afstudeerdatum.

Diagnostiekverklaring voor PW-studenten
Indien je in de masteropleiding hebt gekozen voor een stage Orthopedagogiek en het vak Diagnostiek, dan ontvang je voor je afstuderen van je diagnostiekdocent een Diagnostiekverklaring. Deze wordt eenmalig vertrekt. Heb je deze niet ontvangen neem dan contact op met de cursuscoördinator van Diagnostiek. Ben je de verklaring kwijtgeraakt, neem dan contact op met de studieadviseur.

NVO-verklaring Basis-pedagoog / Basis-Orthopedagoog
De masteropleiding Pedagogische wetenschappen kan bij afstuderen de verklaring Basis-Orthopedagoog of Basis-Pedagoog afgeven. Deze verklaring heb je nodig om je te laten registeren bij de Beroepsvereniging NVO of binnen het SKJ-register (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd).

De verklaring Basis-Orthopedagoog wordt bij afstuderen gegeven aan iedereen die de master Pedagogische Wetenschappen met een stage Orthopedagogiek en het vak Diagnostiek afrondt. De verklaring Basis-Pedagoog wordt bij afstuderen gegeven aan iedereen die een bachelor Pedagogische Wetenschappen en een master Pedagogische Wetenschappen met een stage Pedagogiek heeft afgerond. Studenten die een pre-master programma hebben afgerond komen niet automatisch voor deze laatste registratie in aanmerking.

De opleiding stuurt deze verklaring met bewijs van afstuderen toe na aanvraag van het diploma. Heb je de verklaring niet ontvangen of ben je deze kwijtgeraakt stuur dan een mail naar STIP. Vermeld hierbij je naam, geboortedatum en afstudeerdatum.