Faculteit der Sociale Wetenschappen
Zoek in de site...

StudieStart


StudieStart

Begin jij in september aan een opleiding van de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Bekijk op deze pagina alle informatie voor een succesvolle start van je studie.

Campustour FSW

Social media

Geen een update missen? Volg ons op social media!

insta Instagram 
fb Facebook 
linkendin2 LinkedIn 
youtube YouTube 
whatsapp2 WhatsApp

Studie informatie

Bring Your Own Device

In het Maria Montessorigebouw maken we gebruik van ‘Bring Your Own Device’. Zorg er dus voor dat je voor het begin van het studiejaar beschikt over een eigen laptop. Benieuwd aan welke eisen je laptop moet voldoen?

STIP

Heb jij een vraag? Neem contact op met het Studenten Informatiepunt (STIP) voor algemene vragen over je studie.

RU Ready for Social Sciences?

ru readyKlaar voor september? Wil jij meer informatie over je rooster, Brightspace, de campus, e-mail en studeren in Nijmegen? Of ben je vooral benieuwd waar de lekkerste koffie te vinden is?

Bekijk de RU Ready Social Sciences pagina en bereid je alvast goed voor op je leven straks op de campus.

Introductie

Introductie Bachelor

De introductie geldt als kennismakingsperiode voor al onze nieuwe studenten. Van zondag 20 t/m zondag 27 augustus 2023 leer je samen met je mentorgroep over alle ins en outs van je studie, de universiteit en de stad Nijmegen. Mis dit niet voor een vliegende start van je studie!

Introductie pre-master

Start jij aan de pre-master Artificial Intelligence, Communicatiewetenschap, Sociologie, Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie, Pedagogische Wetenschappen of Onderwijswetenschappen? Lees meer over het introductieprogramma voor pre-masterstudenten.

Faculty Welcome Day

De Faculty Welcome Day is bedoeld voor masterstudenten die nieuw zijn aan onze faculteit en vindt plaats op donderdag 31 augustus 2023. Maak kennis met de faculteit, de medewerkers, de ICT-systemen en natuurlijk je medestudenten. Ook kun je al je vragen stellen over het studieprogramma, de vakken, tentamens etc.