Faculteit der Sociale Wetenschappen
Zoek in de site...

Communicatiewetenschap

Leuk dat je kiest voor een premaster Communicatiewetenschap aan onze faculteit! Ook dit studiejaar bieden wij een speciaal introductieprogramma voor premasters aan. Deze introductie is bedoeld voor zowel studenten die de pre-master van 60 EC gaan doen (HBO-instroom) als studenten die een verkorte pre-master gaan doen (WO-instroom). De introductie wordt georganiseerd door Mycelium, de introductiecommissie van de studievereniging van Communicatiewetenschap.

Het introductieprogramma voor de pre-master vindt plaats op maandag 21 augustus en dinsdag 22 augustus. Je volgt een deel van het bachelor introductieprogramma, met daarin uiteraard aandacht voor de pre-master. Studenten van de pre-master vormen samen mentorgroepjes.  Deelname is niet verplicht, maar het is wel een mooie manier om een beetje wegwijs te worden en je medestudenten te leren kennen.  Leuk als je meedoet!

Het programma:

Maandag

Dinsdag

Tijden 10.00 uur 10.30 uur
Locatie Park Brakkenstein Universiteit
Opening door IC Campusspel
Tijden 11.00 - 13.00 uur 15.00 uur
Locatie - Lentse Plas
Praatjes OLC, studieadviseur en Mycelium Strandspel
Tijden 13.00 uur / 14.00 uur 17.00 uur
Locatie Universiteit Lentse Plas
Intromarkt BBQ
Tijden 17.00 uur 23.00 uur
Locatie Donatello's Tappers
Uiteten Open CW
Tijden 21.00 uur - 23.00 uur
Locatie Centrum
Stadsspel
Tijden 23.00 uur
Locatie Van Buren
Introglorious

De kosten voor deelname aan de introductie bedragen €32,15. Dat is inclusief de kosten voor het eten op maandag en de BBQ op dinsdag. Je ontvangt tevens een mooie hoodie van de Radboud Universiteit!

Je kunt je aanmelden via de persoonlijke e-mail die je in juli ontvangt.

Met specifieke vragen over de introductie kun je contact opnemen met de voorzitter van de introductiecommissie van Mycelium: Sophie Vos. E: introductie@mycelium.nu.