Faculteit der Sociale Wetenschappen
Zoek in de site...

PWO

Wat leuk dat je bij ons de premaster Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde komt volgen! We zien ernaar uit om je te ontmoeten. Voor bachelor- en premasterstudenten wordt voorafgaand aan het eerste collegejaar een introductie georganiseerd. Als premaster student PWO heb je de keuze om de volledige introductie mee te doen of om een dagdeel te nemen. Het is niet verplicht om deel te nemen, maar wel zeer warm aanbevolen.

Als je de volledige introductie loopt, dan verken je samen met je medestudenten gedurende een week alle ins en outs van het studentenleven aan de Radboud Universiteit en van Nijmegen. Je krijgt introductiecolleges, je neemt deel aan gezellige activiteiten en je verkent alle studentenorganisaties en -plekken op de campus en in de stad.

Als je een dag meeloopt, leer je de campus en je medestudenten kennen en neem je deel aan een speciale activiteit voor de premasterstudenten. Daarnaast staat er een optionele avondactiviteit op het programma. Deze dag vindt ook plaats tijdens de introductieweek.

Het programma wordt later bekendgemaakt