Faculteit der Sociale Wetenschappen
Zoek in de site...

Veelgestelde vragen

Ben ik goed ingeschreven voor de studie van mijn keuze?

De Centrale Studentenbalie (balie@dsz.ru.nl of 024-3612345) kan je informeren over je inschrijving als student aan de Radboud Universiteit. Het beste kun je dit eerst zelf controleren in Studielink.

Hoe kan ik me aanmelden voor de Introductie?

Dit kan vóór de start van de Introductie via de persoonlijke uitnodiging die je per e-mail ontvangt van de Radboud Universiteit.

Hoe weet ik wat mijn studentnummer is?

In de berichtgeving van de faculteit staat je studentnummer vermeld. Dit studentnummer heb je nodig om je te kunnen aanmelden voor o.a. de introductie. Indien je nog geen uitnodiging voor de introductie hebt ontvangen en indien je studentnummer nog niet bekend is, is het mogelijk dat je je nog niet (volledig) hebt aangemeld via Studielink voor een studie aan de Radboud Universiteit. Indien je je langer dan drie weken geleden hebt aangemeld via Studielink dan verzoeken we je contact op te nemen met de Centrale Studentenbalie (balie@dsz.ru.nl of 024-3612345)

Hoe bestel ik studiemateriaal?

Kijk deze video om uitleg te krijgen over het bestellen van cursusmaterialen, zoals de cursushandleiding en literatuur. Bij veel studieverenigingen kun je met korting boeken kopen. Bekijk deze lijst met studieverenigingen van de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

Waar vind ik mijn rooster?

Op de pagina met informatie over je rooster kun je lezen waar je je rooster kan vinden en wanneer het jaarrooster van de universiteit online komt.