Faculteit der Sociale Wetenschappen
Zoek in de site...

Tentamens

Eerste gelegenheid

Als je je inschrijft voor een cursus word je ook automatisch ingeschreven voor de eerste tentamengelegenheid van de cursus. Let op, dit gebeurt alléén als je op het moment van inschrijven voor het vak, ook ingeschreven staat voor de opleiding.

Herkansing

Als je het tentamen niet haalt, moet je je zelf aanmelden voor het hertentamenvia Osiris. Dit kan tót uiterlijk vijf werkdagen vóór het hertentamen.

Lukt het niet om je via Osiris aan- of af te melden voor een (her)tentamen, neem dan contact op met het STIP. Dit kan via e-mail (stip@socsci.ru.nl) of telefonisch (024-3616163). Houd de cursuscode bij de hand, dan kan de medewerker je het snelst helpen.

Tentamenlocatie

De tentamens worden getoond op je persoonlijk rooster (dit is niet hetzelfde als je aanmelding voor het tentamen, die vind je in Osiris).

Ook de tentamenlocatie wordt hierop vermeld. Voor een digitaal tentamen in Comenius vind je hier een link naar je persoonlijke seating.

Als er meerdere locaties worden weergegeven, dan komt er ongeveer een week van tevoren een indeling op achternaam in het rooster te staan. Er wordt hierbij niet gekeken naar tussenvoegsels.

Studenten met voorzieningen zitten vaak in een aparte ruimte, die locatie wordt in het rooster aangegeven met de beschrijving “Studentgebonden voorzieningen”.

Overige belangrijke informatie met betrekking tot tentamens