Faculteit der Sociale Wetenschappen
Zoek in de site...

Bouwupdates Maria Montessori

Bekijk hier alle bouwupdates van het Maria Montessorigebouw, de nieuwbouw van de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

Bouw update #13

Het Maria Montessorigebouw is opgeleverd! In deze aflevering krijg je een rondleiding van Esther Huijs (team Huisvesting). Zij vertelt je de ins en outs over de faciliteiten van het gebouw.

Bouwupdate #12

In deze aflevering krijgen we van 3 experts antwoord op de meest gestelde vragen, zoals: ‘Wat is de insteek van het Grand Café?’ ‘Wat betekent de naam van het gebouw?’ en ‘Wie wordt mijn buurman of buurvrouw?’

Bouwupdate #11

In deze aflevering spreken we twee projectleiders die ons vertellen of het COVID-19 virus invloed heeft op de progressie en opleverdatum van het Maria Montessori gebouw.

Bouwupdate #10

In deze aflevering krijgen we een terugblik op de viering van het hoogste punt en een uitgebreide rondleiding in het nieuwe gebouw.

Bouwupdate #9

In deze aflevering krijgen we een kijkje op de werkzaamheden in zomer van 2019: de loopbrug werd geplaatst en verbindt nu de twee gebouwen met elkaar. Ook bereiken we deze zomer het hoogste punt van het gebouw

Bouwupdate #8

In deze aflevering krijgen we een kijkje op de bouwplaats.

Bouwupdate #7

In deze aflevering komen we meer te weten over het energienetwerk van het nieuwe gebouw en hoe het mogelijk wordt gemaakt om het gebouw nagenoeg energie neutraal te laten zijn.

Bouwupdate #6

In deze aflevering krijgen we een update vanaf de bouwplaats en gaan we in gesprek met de interieurarchitect.

Bouwupdate #5

In deze aflevering zien we de eerste contouren van het gebouw ontstaan: het eerste beton is gestort.

Bouwupdate #4

In deze aflevering volgen we het recycle proces van het sloopafval.

Bouwupdate #3

In deze aflevering vertellen nemen we een kijkje bij de mock-up en zien we dat het contract met de aannemer wordt getekend.

Bouwupdate #2

In deze aflevering vertellen nemen we een kijkje bij de sloopwerkzaamheden en gaan in op de tijdelijke verhuizing van medewerkers om plek te maken voor de sloop.

Bouwupdate #1

In deze eerste aflevering vertellen projectleiders Claudia Simons en Kees Rezelman over de planning van de sloop van de Thomas van Aquinostraat en bouwwerkzaamheden.