Faculteit der Sociale Wetenschappen
Zoek in de site...

Faciliteiten

Studenten Informatiepunt (STIP) / TIP / RCSW balie.

Studenten kunnen met vragen over onderwijs terecht bij het Studenten Informatiepunt (STIP). Bijvoorbeeld met vragen over regelingen, het aanvragen van diploma’s, studeren in het buitenland, loopbaanbegeleiding en studieadviseurs. Het STIP (locatie 01.012) is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur, via stip@socsci.ru.nl.

Bij dezelfde balie kun je terecht voor vragen aan het Teach & Learning Center (TIP) en vragen aangaande het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RCSW).

Sociotheek

In de Sociotheek (ruimte 01.511) vind je een groot scala aan test- en behandelmaterialen voor gebruik in de praktijk van klinisch psychologische- en orthopedagogische diagnostiek en behandeling, beroepskeuze- en personeelsonderzoek.

Studieruimtes

In het gebouw bevindt zich:

  • Het atrium, een grote open studieruimte
  • Studieruimtes waar in stilte gewerkt kan worden
  • Aparte ruimtes die studenten kunnen reserveren om samen te werken
  • Zitjes door het gebouw heen waar studenten alleen of samen kunnen werken

Café

Het Maria Montessorigebouw beschikt over een modern café in de brug. Hier kun je terecht voor koffie en thee, maar ook voor andere drankjes en kleine versnaperingen zoals tosti’s, zoete snacks en broodjes. Het café is vergelijkbaar met Café C in het Elinor Ostromgebouw en moet nog een naam krijgen. Hiervoor wordt een namenwedstrijd uitgezet.

Common Ground

Common Ground is de gemeenschappelijke ruimte en dé plek voor onze studieverenigingen. Aan de gemeenschappelijke ruimte grenzen de verenigingskamers van alle bachelorstudieverenigingen. In Common Ground zelf staat een tafelvoetbaltafel, is er een keukentje ingericht en hangt er een groot scherm om even helemaal te ontspannen tijdens of na een studiedag.