Faculteit der Sociale Wetenschappen
Zoek in de site...

Studiewerkplekken

Studiewerkplekken in het Maria Montessorigebouw
Inmiddels maken we alweer een tijdje gebruik van het Maria Montessorigebouw, maar met zo’n grote omgeving kan het nog steeds lastig zijn om een fijne studieplek te vinden. In het Maria Montessorigebouw zijn drie studielandschappen met lokaalnummer MM 3.140, MM 3.660 en MM 4.660. In ieder studielandschap zijn 55 studiewerkplekken ,in totaal zijn dat 165 studiewerkplekken. Deze landschappen zijn van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 21.30 geopend en op vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur. Deze studielandschappen zijn te vinden onder de nummers MM 3.140, MM 3.660 en MM 4.660.

Overige werkplekken
In het Maria Montessorigebouw zijn verschillende werkplekken te vinden waar je niet voor hoeft te reserveren, maar zo kunt aanschuiven. Dit zijn bijvoorbeeld de tafels met stopcontacten in en boven het Grand Café. De afgelopen tijd hebben wij gemerkt dat studenten ook gebruikmaken van werkplekken voor faculteitsmedewerkers. We willen jullie vragen om hier voortaan niet meer te gaan zitten. Deze werkplekken zijn te herkennen aan het feit dat je eerst een glazen afdelingsdeur door moet voordat je bij deze werkplekken terechtkomt.

Sociotheek
Tot 14.30 uur zijn alle werkplekken in het Atrium (ruimte 01.490) alleen beschikbaar voor studenten die gebruik moeten maken van test- en behandelmateriaal van de Sociotheek. De werkplekken in 01.490 zijn na 14.30uur ter beschikking voor alle studenten van Sociale Wetenschappen.

Gedurende 8 weken per jaar vinden er practica bij de Sociotheek plaats. Tijdens deze practica zijn de werkplekken tot 15.15 uur door de Sociotheek in gebruik.