Faculteit der Sociale Wetenschappen
Zoek in de site...

Facultaire Studentenraad (FSR)

Misschien heb je een vraag over de Onderwijs- en Examenregeling (OER), heb je suggesties voor de studentwerkplekken of heb je een ander idee over wat beter kan bij onze faculteit? Waar ga je dan naar toe als student?

Je kan dan contact opnemen met ons, de Facultaire Studentenraad (FSR). De FSR is een groep van studenten die zich inzet om de studenten van de faculteit te representeren. We overleggen over onderwerpen die relevant zijn voor onze faculteit. Dit kunnen onderwerpen zijn die regelmatig terugkomen, zoals de eerder genoemde studentwerkplekken en de OER. Dit kunnen echter ook onderwerpen zijn die actueler zijn, zoals het nieuwe Maria Montessorigebouw en onderwerpen die alleen maar relevanter worden, denk aan studentenwelzijn, inclusiviteit en duurzaamheid.

De FSR van Sociale Wetenschappen van studiejaar 2022-2023 bestaat uit:

  • Floortje Zoon – Voorzitter
  • Yael Raz – Secretaris
  • Raisa Rambaran – Penningmeester
  • Eric Fleischer – Vicevoorzitter
  • Anne Beerepoot – Technisch voorzitter
  • Gwendolyn Hermans – Studentassessor

KM_FSR_20220929_023

We doen ons best om de studenten te representeren maar wij hebben jullie hulp daarbij nodig! Door het delen van jullie advies, klachten en suggesties hebben wij een beter beeld van de faculteit en hoe studenten hun tijd ervaren. Hierdoor zijn wij beter in staat om de studenten te representeren. Je bent ook altijd welkom om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over onze faculteit, we beantwoorden de vragen graag. Je kunt onze contactgegevens onderaan vinden en je kunt op de hoogte blijven via onze sociale media.

Activiteiten

FSR-FSW posts (1)De volgende activiteit van de FSR zal plaatsvinden op 24 november om 12:30, in de Common Ground. Onder genot van wat gratis warme drankjes en koekjes luisteren we graag naar hoe studenten de tentamens hebben ervaren en wat er nog meer speelt in hun levens. Kom vooral langs!

Voor een overzicht van alle afgelopen activiteiten van de FSR klik hier.