Faculteit der Sociale Wetenschappen
Zoek in de site...

Studentendecaan

Je kunt terecht bij de studentendecaan als je speciale voorzieningen nodig hebt voor je studie of voor hulp bij financiën.

  • Verwijst de studieadviseur jou door naar de studentendecaan? Je kunt via deze website een afspraak maken met een van de studentendecanen van Student Support van de Radboud Universiteit of bel de Centrale studentenbalie +31 24 361 2345. De afspraak vindt digitaal of in het Berchmanianum plaats.
    Studenten Sociale Wetenschappen kunnen ook een afspraak [selecteer Student counsellor Student Support] maken met studentendecaan Marjolein Büscher-Touwen in het Maria Montessori gebouw: elke dinsdagmiddag, 13.30 – 16.45 uur.
  • Heb je een korte vraag? Speciaal voor studenten Sociale Wetenschappen houdt de studentendecaan elke dinsdagmiddag een open inloop spreekuur in het Maria Montessorigebouw (MM) tussen 12.30 en 13.30 uur. Geef bij de STIP-balie aan dat je voor de studentendecaan komt en neem plaats in de wachtruimte.
    Verder hebben studentendecanen drie keer per week een terugbelspreekuur: op maandag, woensdag en vrijdag tussen 16.00-17.00 uur. Studenten kunnen contact opnemen met de Centrale Studentenbalie om een terugbelafspraak in te plannen: tel. +31 24 361 2345