Faculteit der Sociale Wetenschappen
Zoek in de site...

SPiN

Studievereniging Psychologie in Nijmegen (SPiN)

Studievereniging Psychologie in Nijmegen (SPiN) is de studievereniging voor alle bachelor psychologiestudenten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. De vereniging heeft 5 bestuursleden, ruim 1600 leden en ruim 100 actieve leden die zich samen inzetten om een gezellige, actieve en professionele vereniging neer te zetten.

Voor maar €12,- per jaar kun je SPiN lid worden. Het lidmaatschap biedt studenten toegang en korting tot de meer dan 50 activiteiten die SPiN en haar commissies organiseren. Dit zijn onder andere studie- en werkveldgerelateerde activiteiten zoals lezingen, excursies, workshops en een congres, maar ook sociale activiteiten zoals feesten, borrels, sportactiviteiten, themadagen en reizen.

Naast de korting op activiteiten heeft SPiN nog meer te bieden. Zo kun je bij verschillende bedrijven korting krijgen op vertoon van je SPiN-sticker, krijg je korting op je studieboeken, hebben we een leenservice voor als je een woordenboek, rekenmachine of oplader nodig hebt, bieden we bijles aan, verkopen we samenvattingen en hebben we verschillende vacatures voor stages, een bijbaan of vrijwilligerswerk.

Ben je geïnteresseerd in wat SPiN jou te bieden heeft? Kom dan vooral een keer langs op de SPiN-kamer! Ook voor een gratis kopje koffie of thee.

Contact

Adres: Montessorilaan 3, kamer A. 00.05c
6525 HR Nijmegen 
Telefoon: (024) 361 25 88 
Openingstijden SPiN-kamer: maandag t/m donderdag van 10.15 tot 14.30 uur en vrijdag van 10.15 tot 13.30 uur

E-mail: info@spin-nijmegen.com
Website: www.spin-nijmegen.com
Facebook: www.facebook.com/spin-nijmegen