Faculteit der Sociale Wetenschappen
Zoek in de site...

Studievereniging Postelein

Studievereniging Postelein is de studievereniging voor alle studenten Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde (PWO), Pedagogische Wetenschappen van Primair Onderwijs (PWPO) en Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs (ALPO). Het is een vereniging voor en door studenten.

Samen met onze leden worden verschillende activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je denken aan studie-gerelateerde activiteiten, waarbij het doel is om meer kennis te bieden over het werkveld. Dit zijn bijvoorbeeld lezingen, workshops, excursies, een sollicitatietraining en een carrièreavond. Ook gaan wij jaarlijks op studiereis, om een kijkje te nemen in een ander land. Om studenten te helpen bij het studeren biedt Postelein ook samenvattingen en bijlessen aan.

Naast studie-gerelateerde activiteiten, organiseren wij ook activiteiten waarbij het draait om gezelligheid, ontspanning en het creëren van een band tussen onze leden. Hiervoor organiseren wij verschillende activiteiten, zoals borrels, feestjes, actieve activiteiten en een gala.

Alle activiteiten worden samen met de leden van Postelein georganiseerd, die onderdeel zijn van één van onze commissies!

Ben je geïnteresseerd in studievereniging Postelein? Kom dan vooral een keer langs op de Posteleinkamer (Maria Montessorigebouw kamer 00.026) of stuur een mail naar postelein@pwo.ru.nl!

Contact
Thomas van Acquinostraat 4
Maria Montessorigebouw kamer 00.026
6525 GD Nijmegen
Telefoon: +31 24 3615815
E-mailadres: postelein@pwo.ru.nl
Website: www.postelein.nl
Facebook: www.facebook.com/postelein
LinkedIn: www.linkedin.com/company/studievereniging-postelein