Faculteit der Sociale Wetenschappen
Zoek in de site...

Aanvragen verklaring te behalen diploma

Het kan zijn dat je een verklaring te behalen diploma nodig hebt omdat je elders gaat doorstuderen of omdat je toekomstige werkgever dit vraagt. Hoe regel je dit?

Formulier van de werkgever
Vaak heeft een onderwijsinstelling of werkgever een standaardformulier dat je zelf in vult en vervolgens aangevuld moet worden door de examencommissie Sociologie. Vraag hier naar bij de betreffende onderwijsinstelling of werkgever.
Is dit het geval, vul het formulier dan zo volledig mogelijk in en vraag de studieadviseur dit aan te vullen namens de examencommissie. Hierover kan je de studieadviseur mailen (studieadviseursociologie@maw.ru.nl). Geef in je mail aan of je het formulier wilt ophalen of dat je dit opgestuurd wilt krijgen. Geef in het laatste geval ook je postadres door.


Formulier van de Radboud Universiteit
Is er bij de onderwijsinstelling of werkgever geen formulier beschikbaar, vraag dan een verklaring aan bij de studieadviseur. Vul daartoe s.v.p. één van onderstaande formulieren zo ver mogelijk in en vraag de studieadviseur dit aan te vullen namens de examencommissie. Hierover kan je de studieadviseur mailen (studieadviseursociologie@maw.ru.nl). Geef in je mail aan of je het formulier wilt ophalen of dat je dit opgestuurd wilt krijgen. Geef in het laatste geval ook je postadres door.

Nederlandstalig:

Engelstalig: