Zoek in de site...

Stap naar de toekomst' (2 dagdelen) (Workshop)

Datum
dinsdag 7 maart 2023Plaats in agenda
Tijd
13:00 tot
Locatie
Wordt nog bekend gemaakt
Organisator
Radboud Studiekeuze- en loopbaancoaching
Beschrijving

Let op! Deze workshop duurt twee dagen. Deel 1 is op 7 maart van 13.00-16.30 uur en deel 2 is op 21 maart van 13.00-16.30 uur.

Wat ga je leren?

Tijdens je studie zijn er veel momenten waarop je keuzes moet maken die richting geven aan jouw toekomst. In je laatste bachelor- of masterjaar komt de stap naar de arbeidsmarkt steeds dichterbij. Heb je nog geen (duidelijk) idee van de richting die je op wilt? En heb je moeite met het kiezen van een bij jou passende vervolgstap? Deze workshop helpt je verder bij het bepalen van jouw koers.

Hoe meld je je aan?

De aanmelding voor de workshop start met een intakegesprek bij één van onze studiekeuze en loopbaanadviseurs. Om een afspraak te maken, dien je een intakevragenlijst in te vullen. Deze online vragenlijst vind je op de pagina van de studiekeuze- en loopbaanadviseurs via onderstaande rode knop.

Praktische informatie

In deze praktische en interactieve workshop van twee dagdelen ga je aan het werk met een groep van ongeveer 12 studenten. Met behulp van een aantal oefeningen en opdrachten breng je je motivatie, kwaliteiten en valkuilen, interesses en drijfveren in kaart.  Zo ontdek je wat voor jou de best passende masterkeuze- en/of loopbaanrichting is. Na afronding van de workshop word je, indien nodig, verder begeleid in een individueel traject.