Zoek in de site...

Interviews met alumni van de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen

Deze pagina is een verzamelpagina van interviews met onze alumni. Waarin zijn ze afgestudeerd? Wat doen ze? En in hoeverre is de studie van betekenis voor hun beroep?

Dries de Moor heeft de masterspecialisatie Religiestudies afgerond. Nu integreert hij zijn kennis in zijn vak als hbo-docent en hij gaat promoveren.

Naida Djuheric heeft in 2014 de masterspecialisatie Religie en Beleid afgerond. Ze werkt nu als beleidsadviseur wonen- en economische zaken bij de gemeente Gennep.

Lorenzo Girardi geeft filosofiecolleges aan de University of Limerick en Mary Immaculate College in Limerick, Ierland. Hij heeft hij de onderzoeksmaster in fundamentele filosofie gedaan aan.

Raswan Bafati is werkzaam als geestelijke verzorger in Leiden. Meteen na zijn stage van de masterspecialisatie Geestelijke Verzorging kon hij beginnen.

Robert Kerssies werkt als docent filosofie op het SvPO (School voor Persoonlijk Onderwijs) Hij heeft in 2018 de masterspecialisatie Praktische Filosofie afgerond.

Saskia (fictieve naam) heeft in 2017 de master Islamstudies afgerond. Nu werkt ze bij de recherche en doet onderzoek naar radicalisering. Vanwege haar werk wil ze graag anoniem blijven.

Shad Raouf is afgestudeerd in de specialisatie Philosophy of Science. Shad Raouf werkt onder andere als freelance marketing adviseur, geeft filosofiecolleges en heeft zijn eigen podcast genaamd Vocast.

Senne Joustra heeft de masterspecialisatie Religie en Beleid afgerond in 2018. Momenteel is hij werkzaam als relatiemanager bij de ABN AMRO MeesPierson bij het onderdeel 'Instituten en Charitas', marktleider op het gebied van vermogensbeheer en financieel advies voor maatschappelijke organisaties.

Stijn rondde in 2016 de masterspecialisatie Religiestudies af. Tijdens zijn scriptie onderzocht hij of de kijk van Foucault op het christendom is veranderd in zijn laatste levensjaren. Tegenwoordig woont Stijn als novice in de Sint Willibrordsabdij in Doetinchem.