Zoek in de site...

Faculteitsvereniging Awaz


Awaz familiesymposium
Awaz uitvaartmuseum
Awaz pelgrimage
Banner studentenvereniging 4

Over Awaz

Awaz is sinds 2005 de faculteitsvereniging van de opleidingen Theologie, Religiewetenschappen en Islamstudies, voortgekomen uit de Theologie-faculteitsvereniging Junia. De naam Awaz betekent in verschillende landen: geluid, gerucht, muziek en dat wat gaande is. Haar naam staat symbool voor een vereniging die actief wil zijn onder studenten en medewerkers en duidt in één woord aan wat zij als haar kerntaak beschouwt, namelijk: "Door middel van studiegerelateerde en niet-studiegerelateerde activiteiten fungeren als bindende factor tussen studenten en medewerkers zowel binnen de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen als daarbuiten."

De vereniging heeft verschillende gezellige activiteiten, waaronder de maandelijkse borrel, lezingen, stedentrips, studiereizen (in het verleden onder andere naar Israël, Syrië, Senegal, Cambodja en Thailand) en andere interessante activiteiten. Voor meer informatie over de komende activiteiten zie onze eigen website.

Kom daarnaast eens naar de Awazkamer (E14.18). Hier ben je altijd welkom. Het is de beste plek om te leren, te babbelen en te slapen.