Student mentor worden of deelnemen aan een mentorgroep van GPM

Datum bericht: 5 oktober 2021

Binnenkort gaat het Peer Mentoring Project van GPM van start. Je kunt dan deelnemen aan een mentorgroepje van met 4 of 5 medestudenten uit dezelfde jaarlaag. Het groepje wordt begeleidt door een ouderejaarsstudent GPM in de rol van studentmentor. Jullie ontmoeten elkaar maandelijks - vaker mag ook! – om over je studie te praten en om je medestudenten beter te leren kennen. Jullie wisselen informatie en ervaringen uit over de opleiding en kijken samen naar hoe jullie je studie- en planningsvaardigheden kunnen verbeteren. Daarnaast is er ruimte om elkaar beter te leren kennen door bijvoorbeeld samen koffie te drinken of te koken.

Het Peer Mentoring Project is gericht op studenten uit alle jaarlagen van GPM: van eerstejaars Bachelor tot pre-Master en Master studenten.

Aanmelden is mogelijk tot en met 18 oktober. Meer informatie en aanmeldformulieren vind je hier.