Vacature Studentmentor

Datum bericht: 28 september 2021

Het Peer Mentoring Project voor de Faculteit der Managementwetenschappen is gericht op alle soorten studenten: van eerstejaars Bachelor tot pre-Master en Master studenten. Iedere student wordt in een groepje van 4-6 studenten ingedeeld en krijgt 1 studentmentor toegewezen. De groepjes worden per jaarlaag en studie ingedeeld. Jullie ontmoeten elkaar maandelijks - vaker mag ook! - in het kader van uitwisseling over studie en om je medestudenten beter te leren kennen. Jullie gaan bijvoorbeeld samen koffie drinken, wisselen informatie en ervaringen uit over de opleiding en hebben aandacht voor studie- en planningsvaardigheden.

Wij zoeken student mentoren voor deze groepen. De studentmentor zorgt voor de organisatie, de afspraken, deelt informatie vanuit de opleiding en zorgt voor de binding van de groep. Meer informatie? Bekijk hier de vacature.