Living Lab

Het Living Lab verbindt duurzaamheidsvraagstukken van docenten en medewerkers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc, aan studenten die graag een duurzame impact willen maken met hun eigen onderzoek. Alles kan in het Living Lab: stages, korte- en lange termijn opdrachten, cursusopdrachten, bachelor- en mastertheses en zelfs Honours is mogelijk.

Ben je docent en op zoek naar een relevante onderzoeksopdracht voor studenten?

Hieronder vind je de lijst met actuele duurzaamheidsvraagstukken. Je kunt vervolgens contact met ons opnemen om met een vraagstuk aan de slag te gaan.

Lijst Actuele vraagstukken

Wat zijn de voordelen voor jou als docent?

Een duurzaamheidsvraagstuk van het Living Lab gebruiken in je eigen cursus is zeer waardevol. Studenten gaan namelijk aan de slag met een real life opdracht, de opdrachtgever zit op hetzelfde terrein, verduurzaming van onderwijs is makkelijker dan ooit tevoren en je hoeft natuurlijk zelf geen fictieve opdracht meer te bedenken.

Ben je medewerker met een vraag op het gebied van duurzaamheid?

Als medewerker van de Radboud Universiteit en/of het Radboudumc kun je (kostenloos) je duurzaamheidsvraagstuk insturen en gebruik maken van de diensten van het Living Lab. Mail het ingevulde Living Lab formulier (docx, 42 kB) naar ons toe (greenoffice@ru.nl) en we kunnen aan de slag. Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Het enige wat wij vragen is een fijne dosis behulpzaamheid en de intentie om samen duurzame impact te maken!

Contactgegevens

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meedoen? Geweldig! We zien je mail graag verschijnen op livinglab@ru.nl!

Hopelijk tot snel!

living lab