Realize Your Idea

Wij houden van mensen met duurzame ideeën. Heb jij een voorstel om de campus schoner, groener, humaner, meer circulair en/of klimaatneutraler te maken en wil je dat zelf ook gaan uitvoeren? Laat het ons weten! Grote kans dat je je idee dan kan omzetten naar een tastbaar resultaat. Het uitgangspunt van Realize Your Idea is dat je zelf werkt aan het implementeren van het idee op moment dat het als ‘haalbaar’ is bestempeld.

Ben je benieuwd wat er nu loopt en/of al afgerond is? Dat zie je op de

Hoe wordt je brainwave realiteit?

1. Geef via het formulier hieronder een korte en vooral concrete omschrijving van je idee. Zodra je op de knop Verzenden klikt, krijg je een bevestiging van je aanvraag.

2. Wij maken samen met collega's van andere relevante afdelingen een inschatting of je idee uitvoerbaar is. Dit kan enkele weken duren.

3. Als er groen licht komt, nodigen we je per mail uit om het verder te bespreken en het idee te concretiseren. Uiteraard laten we het je ook weten als het idee helaas niet te realiseren is.

4. Als iedereen het erover eens is dat je plan gerealiseerd kan worden, kun je aan de slag! Radboud Green Office is ervoor om je te ondersteunen.

Vragen?

Heb je nog vragen voordat je het formulier kunt invullen? Stel ze via greenoffice@ru.nl