Hagar Khermjioui

Hagar Khermjioui
Ik geloof dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Werk er hard voor en laat je niet beperken door vooroordelen!
Naam
Hagar Khermjioui

Hagar Khermjioui is honours student Psychologie en recruiting Intern bij McKinsey & Company. Ze werkte bij Phillips als HR Inclusion & Diversity en Health & Wellbeing stagiair.

‘Tijdens mijn stage van 7 maanden bij Phillips werkte ik fulltime als HR Inclusion & Diversity en Health & Wellbeing stagiair. Ik nam een jaar studiepauze om mijn professionele interesses te verkennen, wat ik ten zeerste kan aanbevelen. Ik heb veel geleerd over de manier van werken bij een wereldwijde multinational, maar ook over mezelf en mijn toekomstvisie. Hoewel ik in Amsterdam gevestigd was, ontmoette ik mensen van over de hele wereld. Hun waarden en verschillende benaderingen van werk en leven waren echt inzichtelijk. Qua taken kreeg ik de kans om campagnes op te zetten, te werken met onze interne netwerken en mijn creativiteit te uiten in communicatietaken. Alles bij elkaar een gevarieerd pakket aan projecten.

Wat ik absoluut leuk vond tijdens mijn stage was dat ik kon zien dat ons werk impact had op de medewerkers. Mijn geloof en (het zien van) de impact voeden mijn motivatie en inspiratie. Ik moedig iedereen aan om hun innerlijke drive te vinden en uit te zoeken wat hen intrinsiek motiveert. Wat de maatschappij ook over je zegt of over de groep waartoe je behoort, ik geloof dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Werk er hard voor en laat je niet beperken door vooroordelen!'