Inschrijven

Health Care Humanities is toegankelijk voor iedereen met een afgeronde bachelor. De manier waarop je je kunt inschrijven kan verschillen. Bekijk hieronder hoe jij je kunt inschrijven om deel te nemen aan een of meerdere modules van Health Care Humanities!

(Aankomende) masterstudent

Ben jij een masterstudent aan de RU? Dan kun je je inschrijven voor een of meerdere modules via Osiris. De gevolgde modules komen dan als keuzevak op je diploma of het diplomasupplement te staan (dit geldt in ieder geval voor studenten aan de Faculteit der Letteren, Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen en de Faculteit der Medische Wetenschappen. Masterstudenten GNK kunnen een of meerdere modules volgen en ze vervolgens opvoeren als invulling van de vrije keuzeruimte (episode keuzecoschappen). In plaats van keuzecoschappen kunnen ook tot 12 EC andere mastervakken gevolgd worden (aanvragen via de examencommissie).

Student in de wachttijd

Ben jij een GNK student met een afgeronde bachelor, maar in je wachttijd voor de master? Stuur dan eerst een mail aan het STIP (stip@radboudumc.nl). Je wordt dan ingeschreven als contractstudent. Stuur vervolgens een mail naar de coördinator van Health Care Humanities. Deze persoon zal er via functioneel beheer voor zorgen dat je wordt ingeschreven bij de modules naar keuze. Je hoeft hiervoor geen collegegeld te betalen.

Externe student

Ben jij een masterstudent aan een andere universiteit en wil je een of meer modules volgen? Stuur dan eerst een mail aan het STIP (stip@radboudumc.nl). Je wordt dan ingeschreven als externe contractstudent. Vervolgens kun je je inschrijven voor een of meerdere modules via Osiris. Je betaalt een bedrag per module.

Vragen?

Heb je vragen over de inschrijving? Stuur dan een mail aan dr. Anneke van der Niet via anneke.vanderniet@radboudumc.nl.