Zoek in de site...

Honoursprogramma Humanities

Gaat jouw hart sneller kloppen van onderzoek? En zoek je een extra uitdaging naast je studie? Kies dan voor een van de honoursprogramma’s van Humanities. Heb je al een droomonderzoek voor ogen? Dan past het onderzoeksprogramma bij jou. Of wil je juist ontdekken wat het betekent om onderzoek te doen? En hoe je een impact maakt? Dan is ‘Making your mark’ iets voor jou. Welk programma je ook kiest, je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Honoursprogramma Letteren

Jouw eigen onderzoek

Jij hebt een onderwerp in je hoofd. Je handen jeuken om jouw droomonderzoek uit te voeren. Wachten tot je master, of nog later? Nee, dank je! In het honoursprogramma Humanities krijg je alle ruimte om je eigen project uit te voeren. Onder deskundige begeleiding, en met een programma op maat. Waar wacht je op?

Making your mark

Making your mark

Het einde van je bachelor of master is in zicht. Je hebt veel over wetenschap geleerd, maar wat kun je er eigenlijk mee? Hoe kun je met je studie een verschil maken in de samenleving? Wat zijn de verschillende vormen om dit te doen? En welke vorm past eigenlijk bij jou? Tijdens Making your mark gaan we met deze vragen aan de slag. We denken erover na, maar vooral gaan we maken, daadwerkelijk een verschil maken.