Zoek in de site...

Toelating en sollicitatie

Een honoursprogramma levert je veel op: het daagt je uit op een persoonlijk niveau, het biedt nieuwe hulpmiddelen voor je studie en je toekomstige loopbaan, en je leert nieuwe mensen kennen. Aan de andere kant vergt het ook een tijdsinvestering van jouw kant. Het honoursprogramma wordt aangeboden naast je reguliere opleiding, wat betekent dat je er de nodige tijd aan moet besteden.

Toelatingseisen en selectie
De deadline voor de aanvraag is 1 juni 2023.  Solliciteren doe je via het sollicitatieformulier. Vul het in en voeg een portfolio toe met daarin de volgende onderdelen:

  • een motivatiebrief waarin je duidelijk uitlegt wat je motivatie voor de sollicitatie is, wat maakt jou tot een geschikte kandidaat, wat zijn je ambities en hoe denk je over het individuele Honoursprogramma (in welk onderzoeksonderwerp ben je geïnteresseerd en waarom? Hoe sluit dit aan op je reguliere opleiding?);
  • je CV;
  • je cijferlijst uit Osiris.

De selectiecommissie nodigt je uit voor een gesprek, en kijkt hierbij naar de motivatie, de ambitie en het potentieel van elke student. Na dit gesprek zal de commissie een beslissing nemen over je toelating.