Zoek in de site...

Toelating en sollicitatie

Een honoursprogramma brengt je ontzettend veel: je wordt uitgedaagd, persoonlijk benaderd, krijgt allerlei handvatten aangereikt waar je tijdens je studie en latere carrière profijt van hebt en leert nieuwe mensen kennen. Maar het vraagt ook een tijdsinvestering van je. Omdat je een honoursprogramma volgt náást je reguliere opleiding, moet je die extra tijdsinvestering wel aankunnen. Om deel te nemen aan een honoursprogramma moet je eerst solliciteren.

Solliciteren

De deadline voor solliciteren is 1 juni 2022. Solliciteren doe je via het online sollicitatieformulier. Daarbij moet je het volgende uploaden (samengevoegd in één document):

 • Sollicitatiebrief
 • Overzicht van de tot dan toe behaalde tentamenresultaten

Je ontvangt van ons bericht met mogelijk een uitnodiging tot een gesprek.

Sollicitatiebrief

In je sollicitatiebrief geef je aan waarom je naar een plaats binnen het honoursprogramma Psychologie solliciteert. Wat is je motivatie om juist aan dit programma te willen deelnemen? Waarom ben je geschikt voor dit extra programma? Wat zijn je ambities? Wat verwacht je van deelname aan het programma?

Let op, je kunt hieronder als sollicitatiebrief slechts één document uploaden. Volg hierbij de volgende instructies:

 • Gebruik als naam van dat document je eigen naam (Achternaam, Voornaam).
 • Vermeld in de kopregel van de eerste pagina of dit een sollicitatie betreft naar een plaats in
  a) het algemene psychologietraject;
  b) het gezondheidszorgpsychologietraject (sec);
  c) het gezondheidszorgpsychologietraject als eerste voorkeur en het algemene psychologietraject als tweede voorkeur.
 • In principe consulteren we je AV/OP-docent over je sollicitatie voor het honoursprogramma. Indien je dit niet wilt, geef dit dan in de brief aan (geen opgaaf van reden nodig) en dan zal zo'n consultatie NIET plaatsvinden.
 • Voeg in hetzelfde document een bijlage toe met daarin een overzicht van de tot nu toe behaalde tentamenresultaten in het eerste jaar.