Zoek in de site...

Toelating en sollicitatie

Een honoursprogramma brengt je ontzettend veel: je wordt uitgedaagd, persoonlijk benaderd, krijgt allerlei handvatten aangereikt waar je tijdens je studie en latere carrière profijt van hebt en leert nieuwe mensen kennen. Maar het vraagt ook een tijdsinvestering van je. Omdat je een honoursprogramma volgt náást je reguliere opleiding, moet je die extra tijdsinvestering wel aankunnen. Om deel te nemen aan een honoursprogramma moet je eerst solliciteren.

Solliciteren

De deadline voor solliciteren is 15 mei 2023. Solliciteren doe je via het online sollicitatieformulier:

Sollicitatieformulier Law in Action
Sollicitatieformulier Law Extra

Daarbij moet je het volgende uploaden (samengevoegd in één document):

  • Sollicitatiebrief
  • CV
  • Cijferlijst uit Osiris

In principe is het vereiste cijfergemiddelde voor Law Extra een 8 en voor Law in Action een 7,5. Daarnaast is een goede motivatie belangrijk. Mocht je net niet aan het vereiste cijfergemiddelde komen, maar er wel van overtuigd zijn dat één van de programma’s bij je past? Neem dan contact op met de betreffende coördinator.

Law Extra

Voor meer informatie over de aanmeldprocedure van het honoursprogramma Law Extra kun je contact opnemen met mr. Jitske Kleisterlee (jitske.kleisterlee@ru.nl) of Anke van Os (anke.vanos@ru.nl).

Law in Action

Voor meer informatie over de aanmeldprocedure van het honoursprogramma Law in Action kun je contact opnemen met mr. Annika Boh (annika.boh@ru.nl)