Zoek in de site...

Hardware voor de werkplek

hardwareiconhdpiPc, laptop, iMac, Macbook of iPad

Aanvraagbevoegden kunnen voor medewerkers van hun organisatie-eenheid bij het ISC een pc, laptop, iMac, Macbook of iPad aanvragen. Deze apparaten zijn – met uitzondering van de iPad – voorzien van de nodige software en het ISC biedt ondersteuning op het gebruik ervan. De pc kan op verschillende manieren worden ingericht, afhankelijk van welke beheerrechten en ondersteuning de toekomstige gebruiker krijgt. In de producten- en dienstencatalogus van het ISC vind je een overzicht van de apparatuur die het ISC levert en de specificaties.

-> Gebruikershandleiding laptop (pdf, 793 kB)

-> Instructie voor eerste gebruik van een nieuwe RU-laptop (docx, 13 kB) (vervanging of eerst exemplaar)

Updates

Het besturingssysteem, browsers en andere programma’s op de pc worden regelmatig door het ISC geüpdated. Op storingen en onderhoud staat bij de onderhoudsmeldingen welke updates de komende twee weken op de planning staan.

Printers (multifunctionals)

De Radboud Universiteit heeft als beleid dat ze standaard gebruik maakt van de multifunctionals van Konica Minolta. Deze apparaten kunnen scannen, printen en kopiëren. Als je om dringende redenen een ander soort printer nodig hebt, dan kun je hiervoor een verzoek indienen via de producten- en dienstencatalogus.

Telefoon

Telefooncontactpersonen kunnen voor medewerkers van hun organisatie-eenheid bij het ISC een IP-telefoon of mobiele telefoon bestellen.

ICT-werkplek
Informatie en aanvraagformulieren (alleen voor aanvraagbevoegden) voor een ICT-werkplek.