Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Meedoen aan onderzoek

Je bent nodig als proefpersoon!

Vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek is nodig om antwoorden te vinden voor een wereld waar we steeds meer van vragen. Veel onderzoek slaagt niet zonder de inzet van proefpersonen. Bijvoorbeeld voor hersen-, taal- of gedragsonderzoek. Help de wetenschap vooruit en word proefpersoon bij de Radboud Universiteit!

Wat verwachten we van je?

Iedereen is welkom als proefpersoon: van baby tot volwassene. Wat we van je verwachten, hangt helemaal af van het soort onderzoek. Sommige onderzoeken duren een half uur, andere enkele uren. In veel gevallen krijg je een vergoeding van acht tot tien euro per uur.

In 3 stappen doe je mee!

  1. Meld je aan proefpersoon via ons digitale proefpersonensysteem.
  2. Log in met je gegevens.
  3. Kies een onderzoek uit de lijst en schrijf je in!

Dertiger en afkomstig uit de regio Nijmegen?

Hoe komt het dat je je soms gelukkiger voelt en efficiënter werkt dan op andere dagen? En wat voor invloed heeft dat op wat je voelt, denkt en doet? In de Healthy Brain Study onderzoeken we hoe het brein ons dagelijks leven beïnvloedt en hoe het brein van dertigers werkt. Meld je nu aan als proefpersoon voor de Healthy Brain Study.

Zwanger of kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar?

Wat begrijpen baby’s eigenlijk van andere mensen? En hoe leren ze een taal? Wij onderzoeken de taalontwikkeling, sociale en cognitieve ontwikkeling en gezondheid van kinderen in de eerste zes jaar van hun leven. Ook onderzoeken we hoe het welzijn van de zwangere vrouw en de zorg voor het kind van invloed zijn. Meld jezelf of je kind aan als proefpersoon bij het Baby & Child Research Center.