Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Bezoek een wetenschapsevenement

Wetenschapsfestivals, sterren kijken op de campus, open dagen, lezingen en veel meer! Kijk op Radboud Recharge voor een overzicht van publieksevenementen.

Wetenschapsevenementen

Blijf op de hoogte

Jaarlijks vinden er tal van evenementen plaats die toegankelijk zijn voor een breed publiek. Wil je daarvan op de hoogte blijven? Maak een account aan op Radboud Recharge, vink je interesses aan en blijft op de hoogte. Niet alleen van evenementen, maar ook van wetenschappelijk nieuws.

Radboud Recharge

Sterrenkijken

Kom naar een van de open sterrenkijkavonden op de Radboud Universiteit. Je kunt de telescopen bezoeken onder begeleiding van vrijwilligers van de Astronomische Kring Nijmegen en sterrenkijken (als het weer het toelaat). Ook kun je professionele sterrenkundigen spreken en een lezing volgen of documentaire bekijken.

Meer over sterrenkijken op de Radboud Universiteit.

RadboudReflects

Radboud Reflects organiseert lezingen, films en debatten voor een groot publiek. Ook online kun je bij Radboud Reflects terecht voor je portie verdieping: beluister podcasts of bekijk video's van lezingen.

De uiteenlopende programma's bieden je een vernieuwende en verdiepende kijk op kwesties die ertoe doen: in de wetenschap, de samenleving en de actualiteit van vandaag.