Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Subsidieadvies

Zowel op regionaal, als op nationaal en internationaal niveau zijn er vele subsidies voor consortiumprojecten. Denk aan EFRO, NWO ORC, NWO Zwaartekracht, TTW Open, TTW Perspectief, Interreg, MSCA ITN, FET OPEN, FET PROACTIVE,  H2020 Societal Challenges, ERC Synergy, COST, EIT, IMI. En natuurlijk zijn we voorbereid op het aankomende EU programma Horizon Europe. Zie de pagina Funding en deadlines (Engels) voor een overzicht van al deze mogelijkheden. Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden over deze subsidies. Voor meer informatie over verschillende subsidieprogramma's, workshops en trainingen en handige tools zie ook de Engelstalige Grant Support intranetpagina.

Subsidieaanvraag starten?

Wil je als coördinator een aanvraag starten voor één van deze subsidies, neem dan contact op met de Knowledge Transfer Officer in jouw veld (zie contact) om de mogelijkheden voor ondersteuning te bespreken. Medewerkers van Radboud Innovation Science behandelen elke aanvraag in een tweetal en richten zich op de volgende taken:

  • Knowledge Transfer Officer: consortiumvorming; impact/utilisatie paragraaf; review; proefinterview
  • Projectcoördinator: aanvraagproces; contracten; portal; partner communicatie; documenten; management paragraaf; budgetten; contact subsidieverstrekker

Afhankelijk van de behoefte kan dit team nog versterkt worden met een collega van Radboud Innovation of een subsidieadviseur van een van de interfacultaire initiatieven.