Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Profielkeuzespel ProfiLeren

Scholieren gaan in de klas met hun docent (of thuis) aan de slag met allerlei eigenschappen- , activiteiten- en beroepenkaarten. Welke eigenschappen en activiteiten passen er het beste bij welk beroep en waarom?

ProfiLeren is een spel dat ontworpen is om leerlingen te ondersteunen in het kiezen van een schoolprofiel. Om juist voorbij de clichés te kijken die er zijn over schoolprofielen en beroepen, is het spel zo ontworpen dat de leerlingen met elkaar in gesprek gaan over specifieke eigenschappen en activiteiten en hoe deze zich verhouden tot universitaire beroepen die aansluiten bij de vier verschillende profielen. Eén spel kan met vier personen gespeeld worden. Dus als het spel in de klas gespeeld wordt, zijn er meerdere spellen nodig.

Met onderstaand formulier kun je het profielkeuzespel ProfiLeren tegen kostprijs kopen. Een spel kost 26 euro (excl. verzendkosten).

Verzendkosten 1 of 2 spellen: €8,33
Verzendkosten 3 tot 20 spellen: €15,93

Na bestelling versturen we de factuur per mail en het spel per post.

Vragen?
024-3612345, optie 2

In deze video wordt het spel kort uitgelegd:


Bekijk alvast de handleidingen van het profielkeuzespel voor spelbegeleiders en spelers (ook inbegrepen bij het profielkeuzespel).

Handleiding spelbegeleider

Handleiding speler (pdf, 2,1 MB)