Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Zoek in de site...

Seminar Neurale netwerken

Heb jij altijd al willen weten hoe neurale netwerken werken? Na deze seminar kun je zelf neurale netwerken ontwerpen en implementeren in python. Je leert hoe je de netwerken moet trainen om complexe problemen op te kunnen lossen.

Er wordt op dit moment veel onderzoek gedaan naar neurale netwerken, zo heb je misschien gehoord van Google's AlphaGo. Ook steeds meer bedrijven gebruiken neurale netwerken om problemen op te lossen, in het Radboud UMC gebruiken ze bijvoorbeeld neurale netwerken om kankercellen te detecteren! Met neurale netwerken is het mogelijk om problemen op te lossen die voor mensen onmogelijk zijn.

Programma
In het seminar leer jij in 2 dagen hoe je neurale netwerken kan gebruiken om problemen op te lossen. We programmeren in Python en gebruiken de SKLearn library.

De bijeenkomsten zijn op de universiteit waar je onder begeleiding van (universitaire) docenten en studenten kennis maakt met de theorie van neurale netwerken. Je zult zelf meerdere problemen oplossen met behulp van neurale netwerken.

Je zult bijvoorbeeld een programma schrijven dat geschreven cijfers kan herkennen. En een die een zelfrijdende auto kan besturen

Doelgroep
Leerlingen bovenbouw VWO die willen leren hoe ze neurale netwerken kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld hun profielwerkstuk. Je moet overweg kunnen met Python.  Wiskunde B is een pré. 2 a 3 leerlingen per school kunnen deelnemen aan de Masterclass. Na afsluiting van deze masterclass ontvang je een certificaat.

Datum & Tijd
Onbekend.

Waar?
Huygensgebouw, Heyendaalseweg 135 te Nijmegen.

Kosten
Aan het volgen van deze seminar zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
De inschrijvingen zijn gesloten.

Neuraal netwerk met 2 hidden layers