Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Zoek in de site...

Informatica & Digitale veiligheid

Sommige cursussen vereisen voorkennis van andere cursussen. In onderstaande tabellen kan je de cursussen van de opleiding Computing Science vinden die je kunt kiezen in het kader van het Radboud programma voor vwo-talenten.

Elke tabel bevat één of meerdere vakken met de vermelding in welk kwartaal of kwartalen ze plaatsvinden. Dit noemen we een route. De voorkennis staat vermeld van links naar rechts.

Bijvoorbeeld: je wil de cursus Object Oriented Programming uit kwartaal 3 en 4 volgen, zoals aangegeven in de eerste tabel. Om toegelaten te worden moet je dan eerst de cursus Imperative Programming uit kwartaal 1 en 2 hebben gevolgd.

De routes geven je de mogelijkheid om een plan te maken voor meerdere jaren.

Bij het opvragen van de cursusinformatie is er ook een mogelijkheid het rooster te bekijken. Dit rooster verschijnt in een pop-up, dus let erop dat je pop-ups toestaat in je webbrowser.

Let op! Alle Computer Science-cursussen worden in het Engels gegeven!

Deadline

Er zullen twee deadlines zijn voor inschrijven voor een cursus. Voor de vakken welke beginnen in kwartaal 1 en/of 2 zal dit 20 augustus 2023 zijn. Voor de vakken welke beginnen in kwartaal 3 en/of 4 zal dat 14 januari 2024 zijn. Dit in verband met administratieve verwerking en accountaanvraag voor universiteitssystemen.

Aanmelden

Als je een cursus hebt gevonden die je aanspreekt en die je wil gaan volgen, dan moet je samen met de docent van jouw middelbare school overleggen over deelname. Met instemming van jouw docent kun je je aanmelding indienen.

De aanmeldingdeadline voor kwartaal 1 en 2 is geweest. In december staat het aanmeldformulier van kwartaal 3 en 4 online.

Aanbod

Blok 1

september-oktober

Blok 2

november-januari

Blok 3

februari-maart

Blok 4

april-juni

Informatica & Digitale veiligheid

Imperative Programming
(NWI-IPC031, 6ec)

Object Oriented Programming
(NWI-IPI005, 6ec)

Information Modeling & Databases
(NWI-IPC033, 6ec)

Requirements Engineering
(NWI-IPC023, 3ec)

Security
(NWI-IPC021, 6ec)

Mathematical Structures 
(NWI-IPC020, 3ec)

Combinatorics
(NWI-IBC016, 3ec)

Logic & Applications
(NWI-IPI004, 6ec)

Meer weten?

Bij vragen kan je contact opnemen met:

Mevr. Meys Lampe
Coördinator Radboud programma voor vwo-talenten FNWI
E: pucofscience@ru.nl
T: 024-365 25 55