Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Zoek in de site...

Projectcoördinator Student op School: Wilma Lamers

Afbeelding1

Ik ben Wilma Lamers en ik werk sinds mei 2022 als Projectcoördinator Student op School. Ik vind met name het contact met studenten en scholen erg inspirerend en vind het fantastisch om het enthousiasme bij de studenten te zien. Door mijn ervaring als docent, weet ik van binnenuit hoe prachtig het is om iets te kunnen betekenen voor jonge mensen en hoeveel energie je krijgt van het contact met leerlingen.

Ik heb Engelse Taal- en letterkunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit. Ik heb daarna mijn 1e graads onderwijs bevoegdheid gehaald bij de Postdoctorale lerarenopleiding IVLOS van de Universiteit Utrecht. Ik heb goede herinneringen aan mijn studententijd. Ik heb daarna voornamelijk gewerkt als docent Engels bij verschillende VO scholen.

Het werk als Projectcoördinator Student op School is afwisselend. Ik doe mijn best om VO scholen te werven waar studenten kunnen worden geplaatst als onderwijs ondersteuner. Studenten worden ingezet voor vakinhoudelijke ondersteuning gekoppeld aan hun studie. Voor de leerlingen levert dit ondersteuning, verdieping of verbreding op en de docent wordt iets ontlast.

Daarnaast maken de studenten kennis met het onderwijs en ervaren ze hoe mooi het is om te werken in het onderwijs! En hoe meer jonge mensen enthousiast worden voor het onderwijs, hoe beter dat is.

Kortom, ik werk aan een win-win-win situatie!

Bekijk onze aankomende evenementen!
Leerlingenactiviteiten
Docentenactiviteiten