Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

Zoek in de site...

Vaksteunpunt coördinator biologie: Natasja Jannink

NatasjaJannink

Hallo,

Ik ben Natasja Jannink, VSP-coördinator voor Biologie bij PUC of Science sinds 2018. Het is een fantastische combinatie om als Biologie docente (OBC in Bemmel) allerlei leuke en interessante activiteiten te mogen organiseren voor collega docenten en zeker ook voor leerlingen.

Ik heb in Nijmegen Biologie gestudeerd. Voordat ik voor de klas ben gaan staan, heb ik 10 jaar bio-geologisch onderzoek gedaan naar 1-celligen met kalkschelpjes (foraminiferen). Tijdens mijn werk als onderzoeker vond ik altijd het lesgeven aan studenten al leuk, en daarom ik heb na 10 jaar besloten het onderwijs in te gaan. Hoe mooi is het, om pubers te zien ontwikkelen als mens en ze daarbij mogen ondersteunen. Het doorgeven van mijn enthousiasme Biologie, het inzichtelijk maken van verbanden tussen dingen, zowel in je lijf als om je heen, vind ik vooral heel leuk. Natuurlijk is Biologie ook wel het leukst en makkelijkst vak om te geven!!

Het werk bij het PUC of Science geeft me de mogelijkheid om de wetenschap, het onderzoek dat er binnen de Biologie gedaan wordt, door te geven aan docenten (tijdens docentendagen) en aan leerlingen (tijdens masterclasses en seminars). Het is altijd weer mooi om te ervaren dat de wetenschappers het heel leuk vinden hun bevindingen te delen met leerlingen en docenten.

Dit maakt het PUC of Science ook een echte WIN-WIN situatie.

Bekijk onze aankomende evenementen! 
Leerlingenactiviteiten
Docentenactiviteiten