Karim Hammadi

Deeltijdstudent Rechtsgeleerdheid
Graag wilde ik mij vooral persoonlijk verder ontwikkelen en mij meer verdiepen in mijn huidige werk.
Naam
Karim Hammadi
Startdatum studie
Huidige functie
Adviseur kwaliteit en veiligheid
Vooropleiding
Gezondheidswetenschappen/Health Science, Universiteit Maastricht

Karim Hammadi volgde de verkorte deeltijdopleiding Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit.

“In mijn werk als Adviseur kwaliteit en veiligheid bij een zorgorganisatie heb ik te maken met het recht en dan vooral het gezondheidsrecht. Dit was voor mij aanleiding om de verkorte deeltijdstudie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te starten.

Vooral het feit dat het (werkgroep)onderwijs in de avonduren is en je de colleges ook digitaal via weblectures kunt volgen, gaven voor mij de doorslag om te kiezen voor dit programma. De studie is interessant en het programma zit goed in elkaar, maar vraagt wel veel van je als student. Ik werk namelijk ook fulltime. Dat is een pittige combinatie en ook meteen de grootste uitdaging van deze studie. Vanwege het verkorte programma zijn er soms thema's die we als deeltijders niet eerder hebben behandeld, maar die je zelf extra moet bestuderen. Dat vraagt veel discipline.

Het is daarnaast wel erg leuk dat ik de stof vaak direct kan gebruiken in mijn werk. Ook de sfeer op de universiteit is erg goed; via de werkcolleges heb je direct contact met je docenten en medestudenten. Het opnieuw studeren, nieuwe mensen leren kennen en je kennis verder ontwikkelen waren voor mij belangrijke redenen om weer een studie op te pakken. Graag wil ik mij vooral persoonlijk verder ontwikkelen en mij meer verdiepen in mijn huidige werk. Deze deeltijdstudie levert hieraan een goede bijdrage.”