Een avond vol met woordkunst: SPRAAKWATER

dinsdag 27 september 2022Plaats in mijn agenda
20:00 tot
Bibliotheek Malden
Organisator(s)
Sofie Deen en Thijs Kersten
Spreker
Jeroen Antoine, Siham Amghar, Thijs Kersten, Iris Kapenko, Tom van Hoven, Derk Wijkamp, Romy van Dongen en Laura Otten
Beschrijving

Razendknappe dichtregels gesproken in een vloeiend ritme: dat is spoken word. En spoken word leeft in Heumen!

Op dinsdagavond 27 september organiseert Bibliotheek Malden samen met de dorpsdichter van de gemeente Heumen, Thijs Kersten (student Griekse en Latijnse Taal en Cultuur), een avond vol met woordkunst: SPRAAKWATER.

Naast Thijs Kersten zelf zullen diverse lokale woordkunstenaars en spoken word artiesten, zoals Jeroen Antoine, Siham Amghar, Iris Kapenko, Tom van Hoven, Derk Wijkamp, Romy van Dongen en Laura Otten de bühne betreden. De presentatie is in handen van de Nijmeegse nachtburgemeester Cees de Beer.

Aanvullende informatie

Tickets voor de avond vol met woordkunst zijn verkrijgbaar via deze website. Leden en studenten betalen €6,00. Overige bezoekers €8,50.

SPRAAKWATER22-facebook-event