Wellbeing Week 2022: Open up your mind

maandag 3 oktober 2022 t/m vrijdag 7 oktober 2022Plaats in mijn agenda
Radboud Universiteit

banner LG Wellbeing

Maandag 3 tot en met vrijdag 7 oktober staat in het teken van de Wellbeing Week! Dit jaar is het thema Open up your mind. Open zijn over en bezig zijn met je (mentale) gezondheid is belangrijk. Tijdens de Wellbeing Week ben je op een creatieve en laagdrempelige manier bezig met je (mentale) gezondheid.

Zo kun je bijvoorbeeld meedoen met een workshop mindfulness, inspiratie opdoen bij activiteiten van (studenten)organisaties op de Wellbeing Markt op het Erasmusplein of schilderen met Bob Ross. Ook kun je tips krijgen over studeren met AD(H)D of leer je tijdens de workshop ‘EHBO bij mentale klachten in je sociale omgeving’ hoe je aan de hand van voorbeelden mentale problemen op tijd signaleert.

Doe mee en laat je inspireren door gratis activiteiten, workshops en lezingen!