Lustrum 2023

In 2023 bestaan de Radboud Universiteit en de Faculteit der Letteren 100 jaar en dat gaan we uitgebreid vieren met allerlei leuke activiteiten! De activiteiten die nu al bekend zijn, staan hieronder uitgelicht. Maar dat is nog niet alles! Hou de website daarom in de gaten om te zien wat we volgend jaar nog meer gaan organiseren.

Onze facultaire activiteiten

De onderstaande activiteiten worden speciaal georganiseerd voor medewerkers en studenten van de Faculteit der Letteren.

Crazy 100

Gedurende heel 2023 word jij samen met jouw team uitgedaagd om de meest ludieke en leuke uitdagingen te voltooien om op die manier een prijs te winnen! Stel jouw eigen team samen met medestudenten, collega's en/of docenten, of zelfs aankomende studenten.

Tijdlijn in het Erasmusgebouw van de FdL en FFTR

In samenwerking met de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen zal de Erasmustoren voorzien worden van een tijdlijn, waarin foto's en verhalen de geschiedenis van beide faculteiten zullen vertellen. Zo worden jouw wandelingen door het Erasmusgebouw nog leuker.

Feest van de Faculteit

Speciaal voor onze studenten en medewerkers organiseren we een groot feest.

... en meer!

Deze website zal bijgevuld worden met nog meer informatie en leuke activiteiten in het teken van ons 100-jarig bestaan van de faculteit. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Lustrumcommissie

Andre Lardinois (voorzitter), Matthijs Kraijo (coördinator), Frederieke Wielers (studentmedewerker), Jan Brabers, Sybrine Bultena, Frederik van Dam, Jelmer Gerritsen, Nelleke Oostdijk, Bjorn Teeuwen, Roel Veenstra en Lieke Verheijen.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over het lustrum? Neem dan contact met ons op via communicatie@let.ru.nl.

Feestweken van de Radboud Universiteit

Naast alle feestelijke activiteiten van onze faculteit, organiseert de Radboud Universiteit ook twee grote feestweken.

In de week van 8 tot en met 12 mei worden meerdere activiteiten georganiseerd voor allerlei doelgroepen zoals een eigen festival: Radboud XL!

Tussen 16 en 20 oktober organiseert de Radboud Universiteit nog een feestweek, onder andere met de benoeming van meerdere eredoctoren.