Radioshow LET's Talk

Het is fijn om elkaar weer meer op de campus te zien! In het kader van 'community building' tussen studenten en medewerkers van de Faculteit der Letteren organiseerde de faculteit de radioshow LET’s Talk. Dit betekent: een radioshow op maandag 9 mei (tijdens Nijmegen Taalhoofdstad) die live werd uitgezonden vanuit E 20.27. De show duurde ruim drie uur en werd gehost door presentator Mattijs Franken, studente Sanni Granqvist en medewerker Christoph van den Belt. Je kunt de show, zonder de muziek, hieronder terugkijken en -luisteren! Voor vragen kun je een e-mail sturen naar communicatie@let.ru.nl.

Kijk en luister hier de show terug!

Podcast: Medewerkers aan het woord

Medewerker podcast
Hoe ervoer universitair docente Anneleen Arnout colleges geven tijdens de pandemie? Hoe merkt portier Wil Rubrech dat alles weer opleeft? En waar kijkt studente Sanni Granqvist het meeste naar uit? Kom erachter in de LET's Talk medewerker podcast!

Podcast: Studenten aan het woord

studenten_podcast

Wat mag je écht niet missen tijdens je studententijd in Nijmegen? Wat zijn de allerbeste plekken om naartoe te gaan? Marit Evers vertelt erover samen met portier Wil Rubrech en studente Lisa Weller in de LET's Talk student podcast!