Webinar Trainees in het Onderwijs

dinsdag 6 december 2022Plaats in agenda
12:30 tot
Beschrijving

Vraag jij jezelf wel eens af hoe alle docenten voor de klas komen? Komen ze allemaal van de docentenacademie of hebben ze een heel andere studierichting gekozen of andere werkervaring opgedaan. Als dat laatste het geval is: Hoe word je dan docent?

Om op deze en nog meer vragen antwoord te krijgen, kom je naar het webevent van Trainees in het Onderwijs! Programmamedewerker Roos Greven en huidige trainees vertellen over wat het traineeship inhoudt, wat de criteria zijn om ervoor in aanmerking te komen en hoe een werkweek als trainee eruitziet.

Ben jij masterstudent en verwacht je dit collegejaar af te studeren? Dan is deze sessie een mooie voorbereiding op een eventuele sollicitatie voor het traineeship. De sollicitatieprocedure sluit op 5 februari 2023 en de eerstvolgende groep trainees start vervolgens in september 2023.

Ook als je nog niet zo ver gevorderd bent in jouw studieprogramma ben je van harte welkom. Het is goed om je in eerdere studiejaren al te laten informeren over en te oriënteren op wat er allemaal mogelijk is.

Klik hier om aan te melden