Workshop Arbeidsvoorwaardengesprek | Radboud Career Service (Workshop)

maandag 22 mei 2023Plaats in agenda
19:30 tot
Brightspace omgeving
Beschrijving

Wij bieden je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden of  salarissen gebaseerd op het aantal uur dat je werkt, vakantie uren op basis van.. Zo maar een greep uit woorden die je tegenkomt in vacatureteksten en in een arbeidsovereenkomst. Wat zijn arbeidsvoorwaarden, waar vind je informatie, hoe kun je het op waarde schatten én is het aanbod dat je krijgt, een goed aanbod voor jou? Deze onderwerpen behandelen we tijdens het Webinar ‘arbeidsvoorwaarden’ waarna jij je optimaal kunt voorbereiden op een arbeidsvoorwaardengesprek. Een interactief  Webinar waar ruimte is om al jouw vragen te stellen.

Voor wie?

Deze workshop is toegankelijk voor studenten van de Radboud Universiteit tot max. een halfjaar na afstuderen.

Voor vragen kan je mailen naar: careerservice@ru.nl