Zoek in de site...

Arts Career Week

Improve your skills & Increase your network

Als student ben je gebaat bij inzicht in wat je na je studie kunt gaan doen. Je bent als Letteren student breed inzetbaar. Je kunt diverse werkvelden versterken met jouw kennis en vaardigheden. Kies je voor overheid en beleid, klopt jouw hart sneller bij onderwijs en educatie of is het kunst, cultuur & literatuur of communicatie waar jouw passie ligt? Er is veel mogelijk maar je zult zelf moeten onderzoeken wat het beste bij jou past.

Career Service Arts organiseert speciaal voor jou de Arts Career Week van maandag 17 april t/m donderdag 20 april 2023.

Laat je verrijken met ideeën over jouw toekomst, volg workshops om te werken aan jouw persoonlijke skills en kom in contact met alumni en organisaties van de werkvelden waar Geesteswetenschappers werkzaam zijn.

Hieronder vind je het volledige programma. Klik op de inschrijfbutton om je direct voor de onderdelen in te schrijven.

Visual Arts Career Week 2023

Inschrijven

Het volledige programma vind je hier. Schrijf je nu in voor één of meerdere onderdelen via de onderstaande button.

Waarom de Arts Career Week?

Als (afgestudeerde) academicus heb je meer te bieden dan je denkt: dankzij je academische basis ben je breed inzetbaar en kun je diverse organisaties versterken met jouw kennis en vaardigheden.

Tegelijkertijd ben je niet voor één beroepsgroep opgeleid. Ga je het onderwijs in of word je communicatieadviseur? Start je een eigen onderneming of kies je voor een traineeship bij de overheid? Er is veel mogelijk, maar je zult zelf moeten onderzoeken wat het beste bij jou past.

Een week lang kun je dagelijks meerdere sessies volgen om inspiratie op te doen over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt, jouw professionele vaardigheden verder te ontwikkelen en met alumni in gesprek te gaan.

Voorbereiding Arts Career Week

Hoe bereid je je goed voor voor de Arts Career Week? Dat lees je hier (pdf, 70 kB)!

laptop