Zoek in de site...

Career Market

Woensdag 19 april 14.30 - 16.30 uur

Naast vragen als “Wat kan ik met mijn studie?” en “Wat heb ik een potentiële werkgever te bieden?”, is het belangrijk om te weten bij welke organisaties je überhaupt terecht kan komen. Op de Career Market zullen meer dan 25 bedrijven uit verschillende branches komen, zoals ‘media en communicatie’, ‘overheid en bestuur’, ‘onderwijs, educatie & linguïstiek’ en ‘kunst, cultuur en erfgoed’. Wandel langs de standjes, ga in gesprek, stel vragen en laat je eventueel informeren over stages en (bij)banen. Daarnaast is dit de uitgelegen kans om je netwerk uit te breiden.

Ook kun je tijdens de Career Market kun je je CV laten checken door een van onze Career Officers van Career Service.

Dus of je nu wel of geen goed beeld hebt over wat wil doen na je afstuderen, kom naar de Career Market!

Op deze pagina vind je per werkveld de organisaties die aanwezig zijn op de Career Market.

Onderwijs, educatie & linguïstiek
Organisatie Thema Beschrijving

Trainees in onderwijs

www.traineesinonderwijs.nl

Traineeships Trainees in het onderwijs is een organisatie zonder winstoogmerk en zet zich in voor nieuwe goede mensen in het onderwijs.

Bureau ICE

www.bureau-ice.nl

Onderwijsverbetering en -optimalisatie Bureau ICE zet zich in voor het verbeteren en inspireren van het onderwijs, door middel van het ontwikkelen van toetsen.

Taal naar Keuze

www.taalnaarkeuze.nl

Hybride taalonderwijs Taal naar Keuze biedt scholen hybride taalonderwijs aan in talen die leerlingen zelf kiezen, waaronder de thuistalen van meertaligen.

Cross your Borders

www.crossyourborders.nl

Burgerschapsprojecten en onderwijs

Cross your Borders organiseert interactieve burgerschapsprojecten en wereldse schoolreizen, waarmee ze jongeren willen inspireren om betrokken te raken bij de wereld om hen heen.

Emma Handson

www.emmahandson.nl

Service- en adviesbureau Emma Handson bied diensten aan op het gebied van schrijven van teksten, notuleren, adviseren, rapporteren en redigeren.

Vrijwilligerscentrale

www.geldersehanden.nl/nijmegen

Vrijwilligerscentrale Vrijwilligerscentrale Nijmegen helpt vrijwilligers en bedrijven met informatie en advies, hulp bij het zoeken van passend vrijwilligerswerk of ondersteuning bij het werken met vrijwilligers.

Kunst, cultuur & erfgoed
Organisatie Thema Beschrijving

Wintertuin

www.wintertuin.nl

Literatuurorganisatie De Wintertuin organiseert festivals, literatuurprogramma’s en workshops met als doel connecties te maken tussen lezers en schrijvers, literatuur en andere kunstvormen, innovatie en mainstream, en kunst en maatschappij.

Cinimma Productions

www.cinimma.nl

Productiebedrijf CiNimma is het productiebedrijf van filmjournalist Ruud Vos en produceert filmrecensies, -interviews en andere filmgerelateerde zaken.

Erfgoed Brabant

www.erfgoedbrabant.nl

Kennis- en expertisecentrum Erfgoed Brabant is het provinciale kennis- en expertisecentrum voor erfgoed en hebben als doel het erfgoed als vaste en voedende waarde in de samenleving te verankeren.

BHIC

https://www.bhic.nl/het-geheugen-van-brabant

Historisch informatiecentrum

Brabants Historisch informatiecentrum is hét centrum voor geschiedenis, genealogie en lokale geschiedenis in Noord-Brabant.

De Nieuwe Oost

www.denieuweoost.nl

Talentontwikkeling Wij begeleiden beloftevolle nieuwe makers en ontwikkelen verrassende projecten en voorstellingen voor publiek in binnen- en buitenland.
Overheid & bestuur
Organisatie Thema Beschrijving

GroenLinks Nijmegen

https://nijmegen.groenlinks.nl/home

Politieke partij GroenLinks is een progressieve partij, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

Gemeente Nijmegen

www.nijmegen.nl

Overheid Gemeente Nijmegen voert landelijk en eigen beleid uit, wat van direct van belang is voor de inwoners van Nijmegen.

Richting Zuid

www.richtingzuid.nl

Traineeships Richting Zuid heeft hart voor de samenleving en zet de kwaliteiten van trainees in om Limburg sterker te maken en laten hun trainees de verschillende kanten van het overheidsvak zien.

Euregio

www.euregio.eu

Sociaal-culturele en economische integratie EURegio heeft als doel de samenwerking tussen Nederland en Duitsland te stimuleren om de economische kracht en levenskwaliteit te verhogen en de integratie van het grensgebied te verbeteren.

IND

www.ind.nl/nl

Overheid IND behandelt verblijfsaanvragen en een asielaanvragen en naturalisatieverzoeken.
Media & communicatie
Organisatie Thema Beschrijving

Connect

www.connect-nederland.nl

Strategisch communicatiebureau Connect is een strategisch communicatiebureau en werkt rond thema’s die mensen raken, en aan maatschappelijk relevante projecten.

Einder communicatie

www.einder.com

Creatief-strategisch communicatiebureau Einder Communicatie is een creatief-strategisch communicatiebureau in Nijmegen van adviseurs en makers, met experts in de sectoren wonen, zorgen en leren.

Loo van Eck

www.lve.nl

Communicatietrainingen en -advies Loo van Eck is een communicatiebureau en helpt mensen en organisaties bij het verbeteren van hun schriftelijke en mondelinge communicatie.

Digital Layers

www.digitallayers.nl

Digitaal bureau Digital Layers is een digitaal bureau en maken onder andere innovatieve websites en effectieve campagnes.

RWS

https://www.rws.com/about/offices/netherlands-hengelo/

Communicatie

RWS is wereldleider op het gebied van technologische taal-, inhouds- en intellectuele eigendomsdiensten en helpt organisaties barrières voor communicatie weg te nemen en betere manieren te vinden om in contact te komen met hun publiek.

Zakelijke dienstverlening
Organisatie Thema Beschrijving

Addvisor

www.addvisor.nl

Adviesbureau Addvisor is een company accelerator en helpt technisch innovatieve en creatieve bedrijven uit de top 10 sectoren naar excellent ondernemerschap.

LVWB fundraising

www.lvwbfundraising.nl

Fondsenwerving LVWB fundraising is een betrouwbare partner voor alle vraagstukken op het gebied van fondsenwerving, sponsoring, mecenaat en particuliere gevers en donateurs.

Valcon

www.valcon.com

Zorgen voor duurzame transformatie Valcon is een Europees advies-, technologie- en databedrijf met als missie het combineren van premium consulting met diepgaande technologie- en datakennis om waarde toe te voegen aan onze klanten.

StageMax

www.stagemax.nl

Stage- en startersbemiddelingsbureau

StageMax matcht en begeleidt HBO- en WO- kandidaten voor de ideale stageplek, afstudeeropdracht of startersbaan.

Virtùmedia

www.virtumedia.nl

Mediabedrijf Virtùmedia is een uitgeverij én creatief en ondernemend mediabedrijf, die zich richt op het creeren van content aangepast op de behoeftes van de doelgroep.

Career Service

https://www.ru.nl/careerservice/

Loopbaanbegeleiding Career Service ondersteunt studenten bij hun eerste stappen op de arbeidsmarkt. Dat doen we door middel van workshops, CV-checks, persoonlijke gesprekken en de toolbox Career Orientation in Brightspace.

Kraft Heinz

www.kraftheinzfoodservice.nl

Food Service Kraft Heinz Company, ook wel bekend als KHC, is een Amerikaanse producent van voedingsmiddelen.

Bol

www.bol.com

Webshop Bol.com heeft haar 50.000e verkooppartner verwelkomd. Sinds 2011 ontwikkelt bol.com zich van webshop naar een e-commerce platform waarop Nederlandse en Belgische ondernemers, veelal MKB-bedrijven, hun artikelen verkopen.

Aiesec

www.aiesec.nl

Jongeren-netwerk AIESEC is een wereldwijd jongeren-netwerk. Wij bieden jongeren de kans om hun leiderschap te ontwikkelen door middel van praktische ervaringen.