Zoek in de site...

Maak een afspraak voor loopbaanadvies en stages

Je kunt een afspraak maken via onderstaande buttons.

In verband met privacy-wetgeving zijn wij verplicht alleen te antwoorden op e-mails van studenten die zij vanaf hun @ru.nl mailadres hebben verstuurd. Op het moment dat wij een e-mail van Gmail, Hotmail of een andere provider ontvangen, zal de mail onbehandeld blijven. De aanleiding hiervoor is dat de RU-mailadressen een beveiligde omgeving binnen en dat ons de mogelijkheid geeft vertrouwelijke zaken naar studenten te communiceren. Daarbij willen we niet het risico lopen dat privacy of digitale veiligheid in het geding komt. Gebruik dus je studentmail om een afspraak te maken.

De gesprekken met betrekking tot loopbaanadvies, cv-checks en stages zullen plaatsvinden met Career Officer Margriet Joosten of Linsey van den Heuvel. Wil je gebruikmaken van het spreekuur, maak dan een afspraak via onderstaande kalender.

Let op: De online afspraken vinden via Teams plaats. Na het inplannen van een afspraak ontvang je bij de bevestiging de Teams-link. Afspraken op de campus vinden plaats in E 6.18a.