Zoek in de site...

Kunsthistorische Kring Nijmegen

kkn

De Kunsthistorische Kring Nijmegen organiseert lezingen waarin het kunstwetenschappelijk onderzoek aan de Radboud Universiteit, het kunsthistorisch en archeologisch erfgoed van de regio Nijmegen en nationaal actueel onderzoek centraal staan.
Dit initiatief verbindt studenten, alumni en medewerkers van de Radboud Universiteit in hun gezamenlijke interesse en/of vakgebied.

Deze kring is een samenwerkingsverband tussen de opleiding Kunstgeschiedenis aan de Radboud Universiteit, haar studievereniging OSK en het tijdschrift Desipientia.

Aanmelden

Kijk hieronder in de agenda voor meer informatie over de eerstvolgende lezing. Meld u hier aan voor de eerst volgende lezing.

Strippenkaart

Om contact tijdens betalingen te vermijden heeft de KKN een strippenkaart geïntroduceerd! Met deze kaart betaalt u in één keer voor vier lezingen, waardoor we het contact zoveel mogelijk willen beperken. Bij aanschaf van deze strippenkaart krijgt u de vijfde lezing cadeau! Voor meer informatie over de strippenkaart en het aanvragen van de strippenkaart kunt u op onze website kijken.

Contact

Kunsthistorische Kring Nijmegen
Erasmusplein 1; kamer E11.14
6525HT Nijmegen
E-mail: info-kkn@ru.nl

Agenda

Op dit moment zijn er nog geen lezingen gepland. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze lezingen.