Zoek in de site...

Griekse en Latijnse Taal en Cultuur

Deze pagina geeft een overzicht van onder andere de opleidingen, de expertisegebieden en de medewerkers van Grieke en Latijnse Taal en Cultuur

Informatie voor

Opleidingen

GLTC translate

De winnaars van de vertaalwedstrijd GLTC translate zijn inmiddels bekend. Lees fragmenten uit het juryrapport en bekijk ook voordrachten door de winnaars.

GLtctranslate

Radboud Pre-University College

Docenten en scholieren kunnen bij het Radboud Pre-University College (PUC) of Society terecht voor onder andere nascholing en hulp bij profielwerkstukken.

Onderzoek

Het onderzoek van Griekse en Latijnse Taal en Cultuur richt zich op de Antieke Wereld, dat wordt uitgevoerd binnen het Radboud Institute for Culture & History (RICH). Het onderzoek kent drie deelprogramma's; Oude Geschiedenis, de talen Grieks en Latijn zelf en de Klassieke en Provinciaal-Romeinse archeologie. De laatste twee deelprogramma's vallen ook onder de onderzoeksschool OIKOS.

Studievereniging

Het Sodalicium Classicum Noviomagense is de studievereniging van Griekse en Latijnse Taal en Cultuur en organiseert ieder jaar diverse activiteiten, waaronder lezingen, reizen en een toneelvoorstelling.

Medewerkers

Naast de personengids geeft onderstaande pagina een overzicht van onze medewerkers: