Zoek in de site...

Informatie voor

Ben je student, medewerker, studiekiezer, journalist, of alumnus/-a? Dan kun je naar verschillende informatie op zoek zijn. Zoek hieronder in het overzicht waar jij het beste terechtkunt.

Studenten

Het Studenten Informatiepunt Letteren is de centrale plek op de Faculteit der Letteren voor alle vragen van studenten over hun studie. Op de 7e verdieping van het Erasmusgebouw kunnen zij elke doordeweekse dag terecht bij de medewerkers van de studentenbalie, Career Service LetterenInternational Office Letteren en studieadviseurs.

Medewerkers

Op het intranet van de Faculteit der Letteren staat relevante informatie over de letterenfaculteit voor medewerkers. Daarnaast bevat de medewerkersportal van de Radboud Universiteit persoonlijke en algemene informatie over arbeidsvoorwaarden, loonstroken, verlofuren, mail, cursussen, formulieren en vacatures.

Studiekiezers

De Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit Nijmegen biedt tien bacheloropleidingen en twaalf masteropleidingen aan op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis, communicatie en taal. Zowel binnen de bachelor- als masteropleidingen kun je kiezen uit verschillende Nederlands- en Engelstalige specialisaties. Bekijk hier ons aanbod:

Wees voorbereid!
Wil jij je alvast oriënteren op één van onze opleidingen, heb je hulp nodig bij het schrijven van je profielwerkstuk of zoek je een extra uitdaging naast je reguliere schoolvakken? Kijk dan ook eens bij de activiteiten van het Pre-University College of Society (PUC).

Journalisten

Journalisten met vragen over Radboud-onderzoek kunnen bellen of mailen:
T: (024) 361 6000
E: media@ru.nl

Alumni

Vind hier een uitgebreid overzicht met meer informatie.